Elements per a la gestió de recursos humans - Cortés Carrres, Josep Vicent (INFORMACIO PSICOLOGICA)
Aquest article pretén centrar-se en aquells elements necessaris per a formular els principis rectors de la gestió empresarial en matèria de Recursos Humans, definint els aspectes necessaris que s’han d’identificar en l’anàlisi de l’estructura organitzativa, formulació d’objectius i previsió deis llocs de treball i els recursos. Tot això centrat en àrees de gestió, encara que és absolutament necessari advertir que aquestes ni són excloents ni les úniques. El fet que ens restringim als aspectes de reclutament i selecció; valoració de les tasques, avaluació de la realització i formació i desenvolupament de recursos humans, és perquè aquestes àrees es troben avui fortament consolidades en el panorama empresarial del nostre entorn.