El treball comunitari: Una necessitat del moment - Renau, Dolors (INFORMACIO PSICOLOGICA)
Aquest text és la transcripció de la ponència de Dolors Renau a les II Jornades de Serveis Sòcio-Psico-Pedagògics Municipals de la Ribera Alta-Ribera Baixa, el 28 d’abril de 1989 a Sueca. L’autora, des de la doble perspectiva de fundadora d’un d’aquests equips a Catalunya concretament el de Cornellà al 1973, on ha estat treballant molt de temps com a professional de la Psicologia i la Pedagogia, i des de la perspectiva que li dóna el seu treball polític, doncs ha estat directora general de Protecció del Menor, eurodiputada, diputada a Corts Generals i actualment és membre del Comitè Federal del PSOE, on és responsable de la Secretaria per a Assumptes de la Dona, presenta a grans trets una reflexió sobre l’evolució del treball dels equips psicopedagògics municipals i la seua relació amb la situació social de cada moment.