La mediació social com a estratègia d'intervenció psico-social en la prevenció de les drogodependències: la perspectiva de l'usuari. - Falcó i Monton, Francesc; Pallarés i Hurtado, Laura (INFORMACIO PSICOLOGICA)
La Psicologia Comunitaria fa de la participació social I'eina fonamental per assolir una major competencia social que permeta afrontar problemes d'ampli abast comunitari. Tanmateix cal incorporar a aquestes propostes mediadores el punt de vista de I'usuari per tal d'inelore aquesta perspectiva en els plans preventius. Ací tractem de conéixer com encaixen dins d'aquesta estrategia de mediació social tres col.lectius que poden jugar un paper important en la prevenció de les drogodependències.